Workshop pinata maken

Workshop pinata maken. Gisteren was het dan eindelijk zo ver de gelukkige winnaars van mijn Facebook actie mochten een gratis workshop pinata maken bijwonen. En wat hebben ze het goed gedaan. Ik ben echt trots op wat ze hebben gemaakt.

workshop pinata maken, 28 - 05 2015 KnutselMam.NL

Wat was deze workshop weer geslaagd. De kinderen deden goed hun best. Al hadden ze wat moeite met het in elkaar zetten van het frame. Ze gingen gewoon door en gaven niet op. Vooral de meiden moet ik een compliment geven wat hebben jullie het lang en goed volg gehouden. De 2 uur durende workshop liep wat uit en ook al hebben sommige het mee naar huis moeten nemen om het daar verder af te maken. Jullie hebben echt je best gedaan en super mooie pinata’s gemaakt. Helaas ben ik vergeten om er foto’s van te maken in alle hectiek. Ik hoop dat jullie het allemaal erg leuk vonden en er wat van geleerd hebben en wie weet tot de volgende workshop.

 

Workshop pinata maken

Moeilijkheidsgraad: ★ ★ ☆ ☆

Tijdsduur: > 2 uur

Wat hebben de kinderen geleerd:

  • Hoe ze de frame in elkaar moeten zetten 
  • hoe ze het moeten versieren en waar ze daarbij op moeten letten.
  • een aantal versier technieken uitgelegd. 

De kinderen hebben verschillende pinata’s gemaakt. Ze mochten zelf kiezen wat ze wilden maken. En doordat er veel verschillende pinata’s waren konden ze goed bij elkaar zien wat er allemaal mogelijk is. Er is een paard, Pokemon bal, game controller en twee hartjes gemaakt. Een leuke variatie aan pinata’s. 

De dag was warm en ik was kapot na afloop maar ik heb het super leuk gehad met een groep fantastische kinderen. Bedankt ouders en kinderen voor het een gezellige en geslaagde workshop van te maken. Hopelijk tot de volgende workshop.  Denk jij nu ook dit lijkt me wel wat hou dan mijn blog en sociale media in de gaten. Binnenkort zal ik de volgende workshop bekent maken en wat ik daar ga maken. Inschrijven volgt dan uiteraard ook.

Ben je niet bij de workshop geweest maar wil je wel leren hoe je een pinata maakt kijk dan eens bij pinata voor uitleg.

Fijne zondag en veel knutsel plezier,

Melanie

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *