Voor papa

Voor papa. Speciaal voor Vaderdag. Heb je nog niks. Of weet je het gewoonweg niet. Ik heb voor jou printabels om uit te printen. Plaats het in een foto lijstje en je hebt een leuk maar simpele Vaderdag cadeau.

voor papa. Printables voor Vaderdag. KnutselMam.Nl

Print de onderstaande link uit. Schrijf de datum op zins wanneer je vader ook echt voor het eerst vader werd. Op de zwarte vlak kan je een leuke foto plakken van de kinderen. Doe het in een lijstje en klaar is het cadeau voor papa. Snel, simpel en leuk. Heb je geen foto bij de hand dan kan je ook een mini tekening van je kind( eren) er in plaatsen. En eventueel voor de allerkleinste een voet of hand afdruk maken.

voor papa. Printables voor Vaderdag. KnutselMam.Nl

Wil je het bovenstaande uitprinten. Geen probleem. Klink op de volgende link: voor papa. Printables voor Vaderdag. KnutselMam.Nl

Papa jij bent mijn M&M is leuk om uit te printen en samen met een (weck) pot gevuld met M&M’s cadeau te doen. Elke kleur van de M&M staat voor iets zoals genoemd per kleur.

Pap jij bent mijn M&M KnutselMam.NL

Wil je de printables zoals ik hierboven hebt gemaakt geen probleem.  Hier een pdf bestand om uit te printen: Papa jij bent mijn M&M pdf

Rol de print op en doe er een lintje om heen en plaats het bij de pot met M&M. Maar je kan het ook in een foto lijstje plaatsen en er bij cadeau geven. Of misschien weet jij er wel iets anders leuks mee te doen. Ik hoor het graag van je.

En nog 1 om het af te leren.

Lieve papaDit is speciaal voor jou. KnutselMam.Nl

Wil je dit uitprinten klink dan op; Lieve papaDit is speciaal voor jou

Voor als je het echt niet meer weet of echt geen tijd hebt. Wat je excuus ook is. Na vandaag heb je geen excuus meer nodig.

Wil je nog meer inspiratie op doen kijk dan eens op Vaderdag

Of kijk op mijn Pinterest board Fathers day DIY craft

 

Veel knutsel plezier,

Melanie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *