Tutu voor Koningsdag.

Tutu voor koningsdag. In minder dan 30 minuten gemaakt zonder naaimachine. Je dochter zal de show stelen met Koningsdag in deze Tutu.

Tutu. Voor Koningsdag. In minder dan 30 minuten gemaakt zonder naaimachine. KnutselMam.NL

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 30 minuten.

Benodigdheden;

  • Tule in rood, wit en blauw
  • lint in rood, wit, blauw of oranje
  • schaar

Werkbeschrijving;

  • Voor deze tutu voor koningsdag heb ik gebruik gemaakt van de kleuren rood, wit en licht blauw. Dit omdat ik dat wat zachter qua kleur vond voor een meisje van 10 maanden. Natuurlijk kan je ook voor donker blauw gaan.
  • Ook heb ik de rok wat langer gemaakt dan dat je dat normaal met een rok zal doen. Bovendien heb ik heel veel tule gebruikt. De rok is erg vol. Maar op deze manier kan mijn dochter de tutu voor Koningsdag volgend jaar ook nog aan.
  • Voor een werkbeschrijving verwijs ik je naar een eerder gemaakte tutu. Deze heb ik op precies de zelfde manier gemaakt.
  • Tutu maken zonder naaimachine

Veel knutsel plezier,

Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *