Resultaten voor petticoat zelf maken

petticoat zelf maken
In 5 stappen je eigen tutu rokje Tuleshop.nl. HTML Editor Full Version.
View Larger Image In 5 stappen je eigen tutu rok maken. Lees deze blog als je op zoek bent naar een tutu rokje of je zelf een tule rok wilt maken. Heeft je dochter binnenkort een dansoptreden en wil je rokjes maken?
Tussen HAAKjes: Tutorial petticoat.
Maak van de voeringstof een uitlopend rokje. Zorg dat de bovenkant net wijd genoeg is om over je heupen te passen en knip beide zijnaden wat schuin, zodat je meer bewegingsruimte houdt je wilt geen petticoat waarin je alleen mini-pasjes kunt nemen.
Search. Topic Search.
Petticoat.
strook 4 8 maal de breedte van de stof. de geknipte stroken, klaar om 1 laag te worden van je petticoat. nu gaan we alles samen voegen. van de elastiek is vrij breed is met een fronsje onderaan, speciaal voor een lendeband te vormen op maat knippen en tot een ring naaien. nu de 4 stroken tot een ring maken door de korte kanten aaneen te naaien.
Hoe maak ik een petticoat stap 1 Gewoon Anemoona.
Om meer poef te krijgen kun je ook meerdere lagen maken. Mijn petticoat bestaat uit 1 laag van 4 stroken mocht het te weinig poef zijn, kan ik altijd nog een tweede laag maken. De eerste laag is gewoon katoen.
Ill Signo Zelf lingerie maken: Petticoat.
Heb de petticoat op de paspop gedaan 6 en vond het er toen een beetje zielig uitzien. Het effect was al wel goed, ik had al een wijde witte rok., dus die hoef ik geen te maken, maar het was niet genoeg tule.
Irene's' Stoffen: Petticoat.
Dus wijde rokken met petticoats! En omdat petti's' over het algemeen 60 euro kosten en het heel makkelijk is om ze zelf te maken voor héél veel minder heb ik maar een patroon gemaakt voor mijn originele winkel petti. Dus laten we maar beginnen!

Contacteer ons

-- petticoat maken van tule
-- onderrok tule zelf maken
-- zelf petticoat maken
-- petticoat zelf maken
-- tule rok zelf maken
-- sjabloon papier kopen
-- muurschildering met beamer
-- ketting voor moederdag
-- mod podge prijs
-- modge podge kopen nederland