Op zoek naar petticoat maken van tule?

petticoat maken van tule
Hoe maak ik een petticoat stap 1 Gewoon Anemoona.
Elke tule strook is 30 cm hoog. Disclaimer: ik heb op school nooit geleerd hoe ik een petticoat moet maken. Dit komt allemaal uit mijn gezonde verstand en wat ik gelezen heb van anderen die hun petticoat op internet gezet hebben.
Tussen HAAKjes: Tutorial petticoat.
Ik werkte van boven naar onder, maar ik denk dat andersom makkelijker is: eerst de strook van 15cm bij 6m met de gerimpelde kant op de buitenkant van die van 30cm bij 4m zetten houdt de onderkant van beide stroken gelijk, dan de strook van 30cm bij 4m op die van 45cm bij 2m weer onderkanten gelijk en dan de strook van 45cm bij 2m op de rok zetten, op 15cm vanaf de bovenkant. De tule steekts nu een stukje uit over de onderrok, zodat je hem onder je rok vandaan kunt laten piepen zonder dat de onderrok ook zichtbaar is.: donkerblauw is de rok, de lichtere stroken zijn de tule.; de breedte klopt natuurlijk niet op dit plaatje. Haal tenslotte een elastiek door de tunnel in de taille en trek alle rijgdraadjes uit je petticoat.
Een tutu maken van tule wikiHow.
Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Een tutu maken van tule. 2 Methoden: Een tutu maken zonder te naaien Een tutu naaien. Of je nu een carrière als balletdanseres nastreeft of een leuke carnavalsoutfit nodig hebt, in dit artikel leer je hoe je een volumineuze tutu van tule kunt maken.
Ill Signo Zelf lingerie maken: Petticoat.
De tule zat dinsdag in de brievenbus, dus hoog tijd om een petticoat te gaan maken. Ik heb de lengte bepaald, hij moest 60 cm lang worden. Heb dit door 4 gedeeld, zodat ik 4 banen zou krijgen. De bovenste 2 heb ik van katoen gemaakt.,
petticoat maken tuleshop.nl Alle kleuren tule kopen Tuleshop.nl. HTML Editor Full Version.
Tafelrok van tule maken november 10, 2015. In 5 stappen je eigen tutu rok maken november 3, 2015. De tule rok 11 prachtige voorbeelden juni 17, 2015. Toggle SlidingBar Area. Klantenservice Whatsapp: 0615947478 info@tuleshop.nl. Tule op rol. petticoat maken tuleshop.nl.
In 5 stappen je eigen tutu rokje Tuleshop.nl. HTML Editor Full Version.
Ik wil graag een tule rok maken in 2 kleuren zwart/wit een Cruella-De-Vil idee. Aangezien ik de voorkant kort wil en de achterkant lang, is het dan slimmer om 4 rollen van 22 m te bestellen 2x zwart en 2x wit Of om een zwarte en een witte van 91m?
Irene's' Stoffen: Petticoat.
Ook bij deze kun je de 2e rand kleiner maken door het garen iets uit te trekken. Plat stikken aan het katoen zodat de tule mooi hangt. Dit is het resultaat van een kant. Nu word het iets lastiger, omdat je nu goed moet oppassen niet de ene tule rok aan de andere tule rok vast te zetten. Nog even elastiek door de tunnel heen doen. Als je dit gedaan hebt, ziet het er ongeveer zo uit. Jurk zonder petti. Jurk met petticoat.

Contacteer ons

-- petticoat maken van tule
-- onderrok tule zelf maken
-- zelf petticoat maken
-- petticoat zelf maken
-- tule rok zelf maken
-- sjabloon papier kopen
-- muurschildering met beamer
-- ketting voor moederdag
-- mod podge prijs
-- modge podge kopen nederland