Meer resultaten voor mod podge lijm

mod podge lijm
pipoos hobbywinkel Mod Podge gloss 236ml.
Daarnaast heeft Mod Podge een snelle droogtijd en is het makkelijk om meerdere lagen aan te brengen. Mod Podge is op waterbasis en dus gemakkelijk schoon te maken wacht hier niet mee tot de lijm is opgedroogd. Daarnaast is Mod Podge ook vrij van schadelijke materialen en dus geschikt voor kinderen.
Wat is Mod Podge? Duidelijk uiitleg wat het is en wat je er mee kan.
Wat is Mod podge? Voor de mensen die het nog niet kennen zal ik in het kort uitleggen wat Mod podge is. Het is een techniek wat erg veelzijdig is en wat steeds meer wordt gebruikt. Mod podge is een lijm en vernis in 1.
DIY: Maak je eigen Mod Podge Bringing Happiness.
Bij veel mod podge recepten staat dat je WITTE lijm nodig hebt. Maar zou je ook mod podge kunnen maken met doorzichtige lijm? Of moet het wit zijn? 16 februari 2014 at 2021.: @Serlina: Geen idee of dat ook werkthet, kan zijn dat het niet goed oplost in het water?
Mod Podge zelf maken? Dit is het recept.
Recept Mod Podge zelf maken.: Vul een grote, schone glazen pot met knutsel, kinder of hobbylijm. Doe er vervolgens een zelfde hoeveelheid water bij. Even goed schudden en klaar. Aan de slag. doe de Modge Podge op de achterkant van het poezieplaatje. plak het plaatje op de pot. doe vervolgens wat Modge Podge op het plaatje zelf en veeg de overtollige lijm weg.
Zelf mod podge maken met lijm van de Hema of houtlijm.als het maar witte lijm is! En dan 11: met water en flink schudden dat is alles Pinterest Vernissen. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volge
Mod Podge Ideeën Kunst Play Doh Rocailles Recepten Huishoudtips Messen Thuis Brouwen Zelfgemaakt Mod Podge of decoupage lijm, maak het zelf! Mod Podge Ideeën Knutselspullen Doe Het Zelf Projecten Ambachtelijke Kaarten Werkjes Cool Ideas Zelfgemaakt Hipster Gerief Foto Overdracht mod podge om zelf te maken!
Mod Podge maken wikiHow.
Mod Podge maken. 5 Delen: Voorbereiding Lijm en water mengen Mod Podge maken Een etiket maken De zelfgemaakte Mod Podge gebruiken. Mod Podge is een populair merk decoupagelijm dat wordt gemaakt door het bedrijf PLAID. Het is er in verschillende finishes, waaronder mat, satijn en glossy.
DIY Zelf Modpodge Mod podge Maken Met 2 ingredienten YouTube.
DIY Zelf Modpodge Mod podge Maken Met 2 ingredienten. Unsubscribe from Craftmama? Subscribe Subscribed Unsubscribe 47K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Like this video? Sign in to make your opinion count. Don't' like this video? Sign in to make your opinion count. The interactive transcript could not be loaded. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Feb 13, 2014. Hier is het recept om zelf MODPODGE te maken. VOLG ME OP.: INSTAGRAM: http//instagram.com/craftmamanl: laat me een foto zien @craftmamanl. TWITTER: https//twitter.com/CraftmamaNL: tag me met @Craftmamanl. Probeer je het zelf uit? Geef een commentaartje, of like de video, of abboneer je als je nog geen abbonee bent. Hier mijn recept hoe je zelf thuis Modpodge maakt met goedkope lijm van de action.
Klushulp: Zelf modpodge maken! Judit's' Klusboek.
Je kan het dus gebruiken als lijm, maar ook om dingen af te lakken. Vroeger kocht ik dit bij de Xenos of de Pipoos, maar sindsdien ik heb uitgevonden dat je het ook heel simpel zelf kan maken ben ik overgestapt!

Contacteer ons

-- hoe maak je een muurschildering
-- muurtekeningen sjablonen
-- wat zijn sjablonen
-- knutselen met toiletrollen
-- crea podge
-- mod podge vernis
-- mod potch
-- mod podge lijm
-- hoeveel tule nodig voor tutu
-- papier maché
-- pasen vrolijk
-- toverstokje maken