Op zoek naar crea podge?

crea podge
DIY budget Zelf een foto op hout afdrukken! Mamablogger.
Ik gebruikte trouwens een pasje van een winkel waar ik nauwelijks kom. Home deco varnish van de Action 199, of Crea podge van de Action 089. Ik heb om te kunnen vergelijken beiden gebruikt. Dus de ene foto ingesmeerd met de varnish en de andere met crea podge.
Action: crea podge daarna vernis Action: gewone lijm, daarna 3x aflakken met parketlak Love Action en Xenos Pinterest Creatief, Knutselen en Met. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volg
Action: crea podge daarna vernis Action: gewone lijm, daarna 3x aflakken met parketlak. Knutselideeën Doe Het Zelfideeën Hobby's' Doe Het Zelf Projecten Busjes Doe Het Zelf Geschenken Gelmedium Foto Overdracht Recyclen Benodigdheden om een foto op hout te maken Meer tips en tricks: http//www.jouwwoonidee.nl/foto-op-hout/.:
Ze plakt een foto op een stuk canvas. Het eindresultaat? Ik ga VANDAAG nog naar de hobbywinkel Zelfmaak ideetjes.
Leg daarna de uitgeprinte foto op het canvas neer en bestrijk de foto met een goede laag Mod Podge of Crea Podge! Zorg dat je van boven naar onder strijkt en goed van links naar rechts om echt dat canvas effect te krijgen. Bestrijk de zijkanten ook goed met Mod Podge of Crea Podge!
Mod Podge? Wat is dat? Sanna de Boer.
19 maart 2014 om 1555.: Voor Modepodge heb je witte lijn nodig ja! 10 april 2014 om 1514.: Je kunt nu ook Mod Podge kopen bij de Xenos, en nog goedkoper bij de Action. Het heet Crea Podge voor 89 cent!
Foto op hout zelf maken Badschuim.
6 Nu mag je de mod podge of crea podge op het hout smeren. Smeer het goed in en heb wat geduld. De mod podge of crea podge geeft een mooie transparante laklaag je hebt de keuze uit mat, glanzend, kleurig etc er zijn veel soorten aan op het hout.
Maak je eigen Mod Podge Creatips.nl.
Maak je eigen Mod Podge. Maak je eigen Mod Podge. Maak je eigen Mod Podge. Maak je eigen Mod Podge! Mod Podge is onmisbaar voor veel DHZ projecten. Je kunt het zowel gebruiken als lijm als finishing beschermlaag! Het voordeel is dat het onzichtbaar opdroogt!
Mod Podge: uitleg en ideeën hobbyshop-online.nl.
acrylverf amigurumi amsterdam annell armband breien CAL craftemotions decoraties edding EZtransfer foam ball clay foam clay garen haaknaald haken haken is hip halloween hulpmiddelen inspiratie inspiratiecentrum kerstbal kerstmis klei krimpfolie krimpie dinkie kumihimo miami mod podge ogen Paaseieren Pasen pixelhobby powertex scheepjes scheepjes whirl schilderen sinterklaas styropor talens tombow transfermarker verf whirl zentangle.
Wat is Mod Podge? Duidelijk uiitleg wat het is en wat je er mee kan.
Het voordeel van de Crea podge van de Action is naast dat het spot goedkoop is ook in een flesje zit waar het er uit druppelt en je dus heel gedoseerd te werk kan gaan. Wel is het een kleine fles en bij grotere projecten ben je er wel snel doorheen.

Contacteer ons

-- hoe maak je een muurschildering
-- muurtekeningen sjablonen
-- wat zijn sjablonen
-- knutselen met toiletrollen
-- crea podge
-- mod podge vernis
-- mod potch
-- mod podge lijm
-- hoeveel tule nodig voor tutu
-- papier maché
-- pasen vrolijk
-- toverstokje maken