Meer resultaten voor mod podge papier

mod podge papier
pipoos hobbywinkel Mod Podge Mat 236ml.
Mod Podge is een transparante decoupagelijm en lak in één. De lijm is gemakkelijk in het gebruik en geschikt voor de meest uiteenlopende materialen en ondergronden zoals papier, stof, hout enz. Daarnaast heeft Mod Podge een snelle droogtijd en is het makkelijk om meerdere lagen aan te brengen.
Mod Podge hobbyshop-online.nl.
Mod Podge glans 118 ml. Mod Podge glans 236 ml. Mod Podge glans 473 ml. Mod Podge glans 59 ml. Mod Podge glow-in-the-dark 236 ml. Mod Podge Hard coat 236 ml. Mod Podge mat 118 ml. Mod Podge mat 236 ml.
Mod Podge een must voor de hobbyist.
Mod Podge Paper: Is speciaal geschikt voor papier en is ook zuurvrij, zodat het gekleurd papier niet aantast. Mod Podge Sparkle: de naam zegt het al, je krijgt met deze variant een glinsterende look op je werkstuk/project. Mod Podge Fabric: Deze Mod Podge variant is voor het gebruik van en met stoffen.
DIY: Je eigen foto op een stuk hout Roomed. Page 1 Copy.
Kijk van te voren of je de foto eerst digitaal wilt spiegelen, aangezien de foto gespiegeld op het hout komt. Met behulp van je kwast smeer je het papier aan de kant van de foto in met een dikke laag Mod Podge.
Mod Podge gebruiken wikiHow.
Mod Podge gebruiken. 4 Methoden: Beginnen Mod Podge gebruiken op papier, stof en platte oppervlakken Mod Podge gebruiken om weckpotten een kleur te geven Mod Podge gebruiken om glitters, zand en Epsomzout aan te brengen. Mod Podge kun je zowel als lijm en als lak gebruiken.
20 ideeën met Mod Podge HobbyHandig.
Er zijn ook Mod Podge varianten voor speciale projecten, zoals Mod Podge Fabric voor projecten met textiel, Mod Podge Sparkle voor projecten met glitters en Mod Podge Puzzle Saver om puzzels te verlijmen. Naast deze varianten zijn er nog tientallen anderen.
Mod Podge: uitleg en ideeën hobbyshop-online.nl.
Heb je foto papier of gewoon papier gebruikt? Bobbelen kan met de dikte van het papier te maken hebben. Foto papier is niet zo geschikt. Daarnaast raden we aan om voldoende mod podge per laag te gebruiken, deze goed te laten drogen en daarna weer een nieuwe laag aan te brengen.

Contacteer ons

-- mod podge papier
-- welke verf voor muurschildering
-- tekening op muur schilderen
-- muurschildering maken welke verf
-- snelle knutsels
-- zelf muurschildering
-- hoe maak je een boekenlegger
-- knutselen boekenlegger
-- hoe vouw je een stropdas
-- stropdas vouwen
-- muurschildering maken met beamer
-- hoe maak ik een muurschildering