Op zoek naar modpodge?

modpodge
Mod Podge zelf maken? Dit is het recept.
Ik heb weer een fijne recycle diy voor je bedacht. Een jaar geleden kocht ik Mod Podge Mod Podge zelf maken kan trouwens ook, ik geef je zo het recept en pas vandaag wist ik wat ik er mee kon doen: plakken!
Wat is Mod Podge? Duidelijk uiitleg wat het is en wat je er mee kan.
Helaas heb ik niet van al mijn projecten fotos gemaakt en zijn sommige al weer de deur uit. Ik denk dat je eerst moet beginnen met kleine projecten en je als je het aandurft kan je gerust een groter project proberen.
Mod Podge een must voor de hobbyist.
Zo plakt de Mod Podge goed aan de ondergrond en zal het ook eerder goed op zijn plek zitten. Modpodgerocks Engelse site: Deze website laat in enkele video's' zien hoe je Mod Podge kunt gebruiken en welke voorwerpen je nodig hebt.
Mod Podge Silhouetteshop.
Het aanbrengen kan met een kwast, een foambrush of gewoon met je vingers. Als je het aanbrengt is het wit, maar het droogt transparant op. De klassieke Mod Podge is er in twee varianten: Mod Podge glans en Mod Podge mat.
DIY: Maak je eigen Mod Podge Bringing Happiness.
Ze worden hierdoor water afstotend wat weer super is als je ze als decoratie wilt gebruiken bloempot gewoon zomaar nog wat ideetjes voor mensen die niet weten wat ModPodge is of hoe het te gebruiken Bedankt voor t recept; ga het gelijk uitproberen hier in Ierland want het is hier 3x zo duur.
DIY: Je eigen foto op een stuk hout Roomed. Page 1 Copy.
Als je fotos zichtbaar in huis hebt hangen of staan, geeft dat naar ons idee een leuk persoonlijk tintje aan je kamer. Je kunt er voor kiezen om een hele wand vol te hangen of te gaan voor één mooi uitvergroot exemplaar.
bol.com Modpodge glans 236ml Speelgoed.
Plaid Type product. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Anderen bekeken ook. Modpodge mat 473ml.
DIY Zelf Modpodge Mod podge Maken Met 2 ingredienten YouTube.
Hier mijn recept hoe je zelf thuis Modpodge maakt met goedkope lijm van de action. Met deze lijm kun je heel veel leuke hobby projecten maken, zoals servetten verlijmen, papier ergens op plakken, glitter lijmen, foto's' verlijmen, behang op hout plakken, zoveel mogelijkheden!

Contacteer ons

-- mod podge papier
-- welke verf voor muurschildering
-- tekening op muur schilderen
-- muurschildering maken welke verf
-- snelle knutsels
-- zelf muurschildering
-- hoe maak je een boekenlegger
-- knutselen boekenlegger
-- hoe vouw je een stropdas
-- stropdas vouwen
-- muurschildering maken met beamer
-- hoe maak ik een muurschildering