Mobiel van letters deel 2

Een tijd terug schreef ik al een bericht over een mobiel van letters. In mijn hoofd wist ik al hoe ik ze er uiteindelijk uit wilde laten zien. Maar soms kan je niet vinden wat je er voor nodig hebt. Ik wist toen ik ze schilderde al dat ik iets met Marvel wilde doen. En dit beeld bleef ik maar in mijn hoofd hebben. Maar ik kon maar niet vinden wat mijn beeld compleet zou maken.

Mobiel van leters marvel ryan deel KnutselMam.NL

Iedereen heeft het altijd over een bepaalde winkel keten. Iets waar je toch echt een keer moet zijn geweest. Ze zouden er zulke goedkope kleding hebben. Ideaal voor kinderen zoals mijn jongens de elke dag wel met een gat in hun kleding thuis komen. Maar de winkelketen in kwestie zit niet bij mijn in de buurt. Ik wilde er toch eens gaan kijken na alles wat ik er maar over bleef horen. Uiteindelijk zijn we naar de dichts bijzijnde stad gegaan. Ik kwam voor kleding maar ik kon er niet echt slagen. Maar bij de kassa viel mijn oog op het inpak papier. Ik heb er meteen een paar rollen van gekocht. In mijn achterhoofd wist ik al meteen wat ik er mee ging maken. De mobiel van letters.

Eindelijk had ik dan de Marvel print gevonden voor de mobiel van letters. Na bijna 2 jaar liep ik er op de meest onverwachte plek er zo tegen aan. Zo zie je maar overal kan als fanatieke knutselaar kan een schat opduiken. Voor mij zijn dit soort dingen een schat.

Moeilijkheidsgraad:  ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 1 uur. ( De tijd om de verf te laten drogen niet mee gerekend.  Ook hangt de tijdsduur af van de aantal letters in de naam af.)

Benodigdheden;

Mobiel van leters marvel ryan deel KnutselMam.NL

Werkbeschrijving;

  • Ik ga het nu niet hebben over het schilderen van de letters en hoe je de draad aan de letters kan bevestigen. Dit heb ik al uitgebreid beschreven in mijn vorige bericht. Ik verwijs je dan ook naar dat bericht als je dat wilt weten.
  • Ik ga het nu hebben over hoe ik de letters hebt bewerkt met in dit geval de inpak papier. Maar je kan het natuurlijk met elk papier of zakdoeken maken.
  • Het is eigenlijk heel erg simpel je trekt de letter 2 keer om en knip het daarna uit.
  • De letters ben ik gaan opplakken met Mod podge en daarna gaan aflakken met mod podge. Dit heb ik gedaan omdat ik vind dat het er dan mooier uit komt te zien en makkelijker schoon is te houden.
  • Wil je meer weten over Mod podge kijk dan op een bericht van mij over Mod podge.
  • Aangezien ik in het vorige bericht uitgebreid alles hebt uitgelegd, valt er nu niet veel meer te vertellen over hoe je de letters kan pimpen.
  • Ik heb er voor gekozen om de mobiel te maken met opvallende kleur touw. Je kan natuurlijk ook voor een dunnere, minder opvallende kleur te gaan. Maar in het dit geval vind ik de dikke opvallende touw iets extra geven aan het geheel.
  • Maar ik wilde jullie niet onthouden wat ik er eindelijk mee hebt gemaakt en de jongens die zijn er erg blij mee.
  • De mobiel van letters is nu af.

Mobiel van leters marvel ryan deel KnutselMam.NL

Ik hoop je met dit bericht weer een nieuwe kijk te hebben gegeven over wat je allemaal met de kartonnen letters kan maken. Als je nog vragen hebt dan kan je mij dat altijd stellen.

Kijk ook eens op Mod podge categorie voor andere Mod podge ideeën.

Veel knutsel plezier,

Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *