Op zoek naar petticoat maken?

petticoat maken
In 5 stappen je eigen tutu rokje Tuleshop.nl. HTML Editor Full Version.
View Larger Image In 5 stappen je eigen tutu rok maken. Lees deze blog als je op zoek bent naar een tutu rokje of je zelf een tule rok wilt maken. Heeft je dochter binnenkort een dansoptreden en wil je rokjes maken?
Irene's' Stoffen: Petticoat.
De naad van het roesje even aan de onderkant van rand 3 platstikken zodat de roes mooi naar beneden hangt. De onderste rand van je petticoat is nu af! Leg de gerimpelde kant van rand 3 op rand 2. Naaimachine weer op normaal en stikken. Wanneer een van de cirkels kleiner is dan de ander, dan kun je ze passend maken door een beetje aan rand 2 te trekken tijdens het naaien om deze iets groter te maken, of iets aan het garen te trekken in rand 3 om deze iets meer te rimpelen en dus kleiner te maken.
Search. Topic Search.
Ill Signo Zelf lingerie maken: Petticoat.
Heb de petticoat op de paspop gedaan 6 en vond het er toen een beetje zielig uitzien. Het effect was al wel goed, ik had al een wijde witte rok., dus die hoef ik geen te maken, maar het was niet genoeg tule.
Hoe maak ik een petticoat stap 1 Gewoon Anemoona.
Om meer poef te krijgen kun je ook meerdere lagen maken. Mijn petticoat bestaat uit 1 laag van 4 stroken mocht het te weinig poef zijn, kan ik altijd nog een tweede laag maken. De eerste laag is gewoon katoen.
Petticoat.
strook 4 8 maal de breedte van de stof. de geknipte stroken, klaar om 1 laag te worden van je petticoat. nu gaan we alles samen voegen. van de elastiek is vrij breed is met een fronsje onderaan, speciaal voor een lendeband te vormen op maat knippen en tot een ring naaien. nu de 4 stroken tot een ring maken door de korte kanten aaneen te naaien.
Tussen HAAKjes: Tutorial petticoat.
Maak van de voeringstof een uitlopend rokje. Zorg dat de bovenkant net wijd genoeg is om over je heupen te passen en knip beide zijnaden wat schuin, zodat je meer bewegingsruimte houdt je wilt geen petticoat waarin je alleen mini-pasjes kunt nemen.

Contacteer ons

-- action gesso
-- muurschildering maken buiten
-- Pompoms maken
-- petticoat maken
-- modge podge kopen
-- muurtekening maken
-- gesso op hout
-- tule rok maken volwassenen
-- modge podge xenos