Zoeken naar modge podge kopen

modge podge kopen
pipoos hobbywinkel Mod Podge Mat 236ml.
Daarnaast heeft Mod Podge een snelle droogtijd en is het makkelijk om meerdere lagen aan te brengen. Mod Podge is op waterbasis en dus gemakkelijk schoon te maken wacht hier niet mee tot de lijm is opgedroogd. Daarnaast is Mod Podge ook vrij van schadelijke materialen en dus geschikt voor kinderen.
DIY Zelf Modpodge Mod podge Maken Met 2 ingredienten YouTube.
FIRST IMPRESSION CREA PATCH SPARKLE EN PEARL van de Action Craftmama Modpodge Dupe Duration: 353. Craftmama 16560, views. How to Mod Podge a Picture on to Canvas Duration: 556. tierralowry 1019032, views. Make your own Mod Podge Duration: 458. BrittCraft 761667, views.
Mod Podge: uitleg en idee├źn hobbyshop-online.nl.
14 januari 2017 om 1318.: Ik heb foto s geprint met een inktjet printer en de fotos op een groot canvas gelijmd met modge podge gloss maar het gaat een beetje bobbelen en de kleur veranderd van de fotos niet allemaal fotos heb ik meerdere dagen laten liggen zodat de inkt goed gedroogd zou zijn.
Lijm-Decoratie.
Copyright Zijderveld Software b.v. Meld je nu aan als nieuwe klant en profiteer van de vele voordelen.: Niet iedere keer opnieuw je adresgegevens invoeren. Speciale aanbiedingen per e-mail indien gewenst. Overzicht van je bestellingen binnenkort Klik hier om je aan te melden.
DIY: Maak je eigen Mod Podge Bringing Happiness.
4 mei 2013 at 1925.: Oeh, ik vind dat potje met dekjes vooral erg leuk, haha. 4 mei 2013 at 2210.: Behanglijm werkt overigens ook goed Ik kon nergens modge podge vinden, maar had nog behanglijm staan, het werk precies het zelfde haha xD.
bol.com Mod Podge artikelen kopen? Alle artikelen online.
236 ml Mod Podge Papier Gloss speciaal voor papierprojecten met een gloss afwerking Meer. 1 2 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.
Mod Podge zelf maken? Dit is het recept.
doe de Modge Podge op de achterkant van het poezieplaatje. plak het plaatje op de pot. doe vervolgens wat Modge Podge op het plaatje zelf en veeg de overtollige lijm weg. Knip uit een stuk stof een cirkel groter dan de bovenkant van de pot zelf met de kartelschaar.
Mod Podge hobbyshop-online.nl.
Mod Podge glans 118 ml. Mod Podge glans 236 ml. Mod Podge glans 473 ml. Mod Podge glans 59 ml. Mod Podge glow-in-the-dark 236 ml. Mod Podge Hard coat 236 ml. Mod Podge mat 118 ml. Mod Podge mat 236 ml.

Contacteer ons

-- action gesso
-- muurschildering maken buiten
-- Pompoms maken
-- petticoat maken
-- modge podge kopen
-- muurtekening maken
-- gesso op hout
-- tule rok maken volwassenen
-- modge podge xenos