Zoeken naar zelf waaier maken

zelf waaier maken
Een zelfgemaakte papieren waaier met sterren voor de kinderkamer Leuk met kids.
Posted januari 4, 2013 by Maud under Alle berichten, Zelf maken. Deel dit artikel met vrienden! De kamer van zoonlief wordt groen met blauw en daar zijn wat accessoires voor nodig. In de nieuwste 101 Woonidee├źn kwam ik een leuke papieren waaier tegen om zelf te maken.
Zelf maken met papier: WAAIERS Freubelweb Freubelweb.:
4923 Posts 9103 Bekeken. Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook Volg mij op Instagram Volg mij op Pinterest. Terug naar blog-startpagina. Zelf maken met papier: WAAIERS. 17 juli 2016 Categorieen: aardbei, ananas, fruit, ijslollysticks, ijsstokjes, lijm, meloen, papier, printable, waaier, zomer.
Waaier maken voor kinderen en volwassenen Hobby.blogo.nl.
zelf een waaier maken van stevig papier of stevig plastic en met kant of mooie stukjes vitragestof. een waaier van een kindertekening en ijsstokjes. Help ons door dit te melden, ook als er een link niet meer werkt, dan kunnen we het oplossen.
Waaier bedrukken: een verfrissend relatiegeschenk!
Bij Allgifts kunt u al een waaier bedrukken tegen een zeer lage prijs. Bij ons vindt u goedkope waaiers van papier, maar ook waaiers van steviger materiaal. Laat u een waaier bedrukken met logo, dan geldt een meerprijs. De opdruk zal op de handgreep of op de waaiers zelf verschijnen.
versieringen bruiloft zelf maken 3 tips waaier pompoen en touwbol.
Door Margriet Smit. Ook wel eens op zoek naar versieringen die je makkelijk zelf kan maken? Of versieringen die je kan ophangen, anders dan de welbekende vlaggetjes? In deze blog laat ik 3 versieringen zien die aan beide eisen voldoen! Deze versiering is erg eenvoudig te maken. Het enige waar je op moet letten is dat je strak vouwt voor een strak resultaat. Voor het maken van de waaier kun je elk willekeurig papier gebruiken.
Waaier knutselen met stroken papier en een splitpen.
Je waaier is nu bijna klaar! Als je wilt dat de brede uiteinde van de strookjes niet van elkaar los laten als je de waaier uit klapt, kan je met naald en draad de stroken aan elkaar vast maken. Dit is wel even een priegel werkje dus als de kindjes wat kleiner zijn moeten ze even geholpen worden.
Maak een Chinese waaier Blue Band.
Met een zelfgemaakte Chinese waaier blijf je niet alleen koel, maar ben je ook nog cool. Om een Chinese waaier te maken, heb je het volgende nodig.: Een rechthoekig vel papier ongeveer 50 bij 20 cm. Alles om jouw waaier te versieren.
Jill DIY: Japanse Waaier YouTube.
Dit doe ik met een tape zodat ik zeker weet dat het goed vast zit. Ik knip de onderkant nog in zodat het een echte waaier wordt uit Japan. Als ik de eetstokjes tegen elkaar houd, is de Japanse waaier af!

Contacteer ons

-- minion masker maken
-- muurschildering projector
-- mod podge waar te koop
-- pom poms maken
-- muurtekening maken met projector
-- projector muurschildering
-- muurschildering zelf maken
-- zelf muurschildering maken met beamer
-- zelf waaier maken