Even voorstellen.

Voordat ik aan mijn blog ga beginnen wil ik me toch even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Melanie. Ik ben moeder van 3 kinderen. Twee jongens van 11 en 8 jaar en een dochter van 15 maanden. En een hele lieve vriend.

Hello! Mijn blog gaat over knutselen met en voor kinderen. http://knutselmam.nl/

Als moeder van 3 kinderen hoef ik me geen moment te vervelen.  Mijn gemiddelde dag bestaat dan ook de hele dag uit kinderen.

Ik heb op veel verschillende plekken in Nederland gewoond. Geboren in Purmerend, via Rotterdam in Amsterdam beland en woon nu in Amstelveen.

Na de Middelbare school heb ik op de Mode vakschool gezeten. Tijdens deze opleiding kon ik al mijn creativiteit kwijt.  Ik tijdens mijn studie ook veel mijn eigen sieraden. Helaas doe ik al een aantal jaren niks meer met mijn opleiding. En maak ik lang niet meer zo vaak sieraden als ik zou willen. Mijn creatieve geest blijft over uren maken. Vandaar deze blog omdat ik creatief bent en vol ideeën zit. Ideeën die ik via deze weg met jullie ga delen.

Als je het even niet meer weet wat je met je (klein) kinderen kunt doen van  leuke knutsel werkjes tot ideetjes voor een verjaardag en partijtjes. Kort om van alles om kinderen bezig te houden. Hier ben ik voor raad en om ideetjes op te doen. Maar ook als je als moeder/ verzorger wel eens wat creatieve uitspattingen wilt hebben maar nog niet precies weet hoe of wat. Ook voor jullie zal er genoeg voor bij komen.

Ik hoop dat mij voorstellen jullie een beter beeld heeft gegeven over wie ik ben.

Veel knutsel plezier,

Melanie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *