Halloween letters van wc rollen.

Wc rollen je kan er zo ontzettend veel mee maken. Maar vandaag ga ik het weer eens hebben over de letters van wc rollen. Je kan er namelijk Halloween letters van maken die samen een tekst vormen. In dit geval Halloween. Maar elke tekst is mogelijk. Maar met Halloween voor de deur kon ik het niet laten om jullie dit te laten zien. 

 

Vele berichten heb k al gehad waarin ik knutselde met wc rollen. Misschien weet je het nog wel. Ook heb ik al eens eerder een bericht geschreven over wc rollen waaruit letters werden gemaakt. Toen ging het om Vaderdag en de tekst papa. Maar met alleen een tekst papa kan ik het me voorstellen dat het voor sommige toch wel lastig is om er een tekst van te maken. Met een tekst als Halloween hoop ik jullie weer wat verder op weg te hebben geholpen.

halloween-letters-van-wc-rollen-knutselmam-nl

Moeilijkheidsgraad: ★ ★ ☆ ☆

Tijdsduur: < 10 minuten

Benodigdheden;

  • 9 wc rollen (liefst nog een aantal reserve)
  • oranje en zwarte verf
  • penseel
  • schaar

Werkbeschrijving:

  • Voor een uitgebreide werkbeschrijving verwijs ik je naar een naar een eerdere bericht. wc rollen letters voor vaderdag Hier in wordt het stap voor stap uitgelegd.
  • Als je de letters zo een beetje te simpel vind dan kan je er leuke accessoires aan vast plakken. Maak de Halloween letters en laat je kind het tot een mooi geheel maken. Hou er wel rekening mee dat de gewicht op de juiste plek blijft zitten anders zal de letter omvallen. Wat leuk zal zijn is om er wiebel oogjes op te plakken. deze zijn klein en licht en zullen de letters niet snel om doen vallen. Wat ook leuk is om er een soort van spinnenweb om heen te spannen. dit kan je met draad, engelen haar en met watten maken. Je kan er ook monsters van maken. Plak er ogen en tanden op, eventueel nog hoorns. Hou er wel rekening mee dat de letters goed leesbaar blijven. Maar je kan vast wel iets leuks bedenken. De basis heb ik voor je gemaakt. Een nieuw idee geboren. De rest is aan jou.

 

Halloween letters van wc rollen. BMelloW

Fijne dag en veel knutsel plezier,

Melanie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *