BMelloW

BmelloW zo gaat mijn nieuwe blog heten. Het gaat nog wel even duren voordat ik er mee ga starten. Maar hier zal ik zo nu en dan een voorproefje geven van mijn nieuwe blog. KnutselMam.NL komt uiteindelijk te vervallen.

BmelloW

Waar gaat de blog BMelloW over?

De nadruk blijven liggen op het knutselen. Alleen zal ik nu ook vaker berichten schrijven over het moederschap en de dagelijkse dingen waar je mee te maken krijgt. Maar ook tips voor een leuk dagje uit tot speelgoed. Van alles wat dus. Bloggen over meerder dingen maakt het voor mij leuker maar ook makkelijker. Alle knutsels maak ik zelf en dat is soms best tijd rovend. Dan moet het nog gefotografeerd worden, bewerkt en tekst er bij geschreven worden. Er komt behoorlijk veel kijken bij bloggen. KnutselMam.NL vraagt te veel van me om op deze manier door te blijven gaan. Naast bloggen ben ik namelijk moeder van drie en werk ik ook nog. Verder heb ik de wens om in het nieuwe jaar ook weer terug de schoolbanken in te gaan. Dit alles heeft me doen denken. Wat wil ik nu echt. En hoe kan ik het combineren. BMelloW moet uiteindelijk ook voor een deel een platvorm worden voor mijn werk. Alles kan ik via deze blog uiteindelijk combineren. Ideaal voor mij.

BmelloW bloggen voor en door een mama. Op een leuke creatieve manier weer gegeven.

Wat betekend BMelloW?

De B staat voor de eerst letter van mijn achter naam. De M staat voor mijn voornaam De W staat voor mijn tweede naam. Mellow was vroeger ook mijn bijnaam. En BMelloW uitgesproken bee melloow betekend in het Engels wees relaxt maak je niet te druk. Ik vond het wel een prima naam voor mijn blog. Een maak je niet druk blog.

Wanneer gaat mijn blog BMelloW van start?

Ik heb voor nu de datum vast gezet op mijn verjaardag. 7 februari is de dag.

Waarom dan pas. Simpel ik heb mijn domeinnaam voor KnutselMam.Nl lopen tot februari. En ik ga geen dubbele domeinen betalen. Bovendien vind ik het onnodig om een dubbele blog te hebben. Ook geeft dit mij de kans om alles goed voor te bereiden. BMelloW goed voorbereid de wereld in helpen.

Op KnutselMam.Nl onder het kopje BMelloW zal ik jullie zo nu en dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ook kan je BMelloW al volgen op Facebook. Wordt lid van mijn pagina en je maakt kans op een pinata naar keuze.

Hopelijk gaan jullie uiteindelijk met mij mee.

Melanie

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *