BMelloW blog wordt vervolgd.

Ik ben misschien wat aan de stillen kant. Ik schrijf minder blog berichten en ben minder actief op sociale media. Dit heeft alles te maken met de BmelloW blog. Achter de schermen ben ik druk bezig met deze blog. Al het voorwerk wat er komt kijken bij een blog. Elke blogger zal zich hier meteen in herkennen. Ik wil het dit keer goed doen en niet van ik zie het allemaal wel. Dat heb ik gedaan met KnutselMam.Nl. Deze blog heeft me veel geleerd over blogger. Maar ik weet nog lang niet alles. Deze wereld is veel ingewikkelder dan ik dacht. Ik dacht dat doe ik wel even. Nou dit viel aardig tegen.

BMelloW blog tittle

Waar ben ik zoal mee bezig?

Ik wil jullie een kijkje geven in hoe een blog tot stand komt. Jullie mee nemen op mijn reis naar lancering. Iedere gevorderde of beginnende blogger kent die weg. Een spannende maar leuke weg. Voor een ieder die de weg niet kent zal ik een kijkje geven in de wereld van bloggen. En voor de bloggers onder ons ik hoor graag jullie verhaal en tips.

Als eerste ben ik begonnen met een moodboard. (Zie onderstaande foto)

Een moodboard is een verzameling van informatie op een board. Dit geeft een sfeer(Mood) waar. Dit kan je op een vel papier doen of zoals mij geheel digitaal bewerkt. Hoe ik mijn moodboard hebt gemaakt ga ik het nu niet over hebben. Wel zal ik jullie in het kort uitleggen wat je ziet op mijn moodboard.

Letter types:

Ik heb gekozen voor niet te zakelijke maar toch duidelijk te lezen letter types. Lato Heavy voor mijn titels en Courgette voor het schrijven. Satisfy gebruik ik voor mijn naam BMelloW. ( zie onderstaande)

BMelloW simpele logo

Kleuren:

Ik ben uit gegaan van 3 kleuren waar ik echt gek op ben dat is Teal, Turqouise, en Hot pink. Daar ben ik kleuren bij gaan zoeken die samen een geheel gaan vormen en alles in balans brengen. Dit zijn de kleuren Aqua en Zacht roze geworden. De op internet gezochte foto’s, bevestigen voor mij dat deze kleuren combinatie werkt. Deze kleuren zal je terug zien in de BMelloW blog. Zowel in de indeling en ontwerp van de site als in de berichten zelf.

Patronen:

Hier ben ik nog niet helemaal 100% zeker van. Ik koos voor strepen, stippen, ruitjes en chevron. Dit zal je je terug gaan zien in mijn blog graphic’. Dit zijn bewerkte foto’s en stukjes tekst voor in mijn berichten. 

De uitstraling van mijn blog:

Zoals je misschien al ziet geeft een moodboard een sfeer waar. Ik weet niet wat deze board bij jullie oproept. Met BMellow blog wil ik een zachte, volwassen, vrouwelijke maar toch een speelse uitstraling weergeven. Met veel details voor hoe kan het ook anders bloemen en flamingo’s. Ik hou van flamingo’s. Hoe je dit terug gaat zien in mijn blog. Just wait and see. Wacht maar af. En hou alle ontwikkelingen rond mijn nieuwe blog BMelloW in de gaten. Like mijn Facebook pagina BMelloW om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Moodboard BMelloW.NL

 

Ik ben met nog veel meer dingen rond mijn blog BMelloW bezig. Via deze weg en Facebook hou ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Volg je met mij de weg die ik afleg tot de lancering van mijn nieuwe blog?

 

Groetjes Melanie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *