BMelloW blog Deel 3 Waar ben ik zoal mee bezig.

Vorige week heb ik jullie een beetje verteld waar ik zoal mee bezig bent, wat mijn BMelloW blog aangaat. Ik ben echt dag en nacht bezig met deze blog. Elke minuut dat ik me er mee bezig kan houden doe ik dat dan ook. Het soms zwaar, maar ik wil dit gewoon tot een goed einde brengen. En het nieuwe jaar in met een BANG.

BMelloW blog deel 3

Maar nu vraag je je vast af:

Waar ben ik de afgelopen week mee bezig geweest.

Nou dat zal ik je vertellen. De afgelopen week is wel de belangrijkste week van mijn blog geweest. Ik heb een domein naam aangevraagd. Nu zullen sommige denken wat is dat een domein naam?

Een domeinnaam (of, afgekort, ‘domein‘) is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem (op internet) waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd.
Bron: Wikipedia

Beter dan dat, kan ik het zelf niet uitleggen.

Gelukkig was de naam nog vrij in Nederland.  Yeah Reden voor een klein feestje. Met een domein naam alleen ben je er nog niet. Bij Strato heb niet alleen een domein naam aangevraagd maar ook mijn hosting pakket. Om niet al te technisch te worden zal ik wat dat inhoud maar besparen. Maar je hebt een hosting pakket nodig om uiteindelijk een  blog of website te kunnen beginnen.

Nu ik dat allemaal rond had kon ik al heel erg snel gebruik maken van mijn blog. Binnen een paar minuten kon ik beginnen om mijn blog op te bouwen via WordPress.

Ik ben nog steeds niet klaar met het bouwen van mijn blog. En omdat ik dit zelf doe en alles zelf uit moet zoeken zal ik hier ook nog wel even mee bezig zijn. Maar dat geeft niet. Ik vind het een heerlijk avontuur en geniet er van. Met kleine baby stapjes en soms ineens een grote sprong begint mijn blog steeds meer op iets te lijken. Langzaam aan word de blog zoals ik hem voor ogen hebt.

Van oud naar nieuw.

Vele van mijn oude berichten zal ik updaten en mee nemen naar de blog BMelloW. Niet alle berichten zullen mee gaan. En de geen die wel mee gaan zal ik met een kritisch ook naar kijken. En waar nodig herschrijven. Aangezien de blog BMelloW niet alleen over knutselen gaat kan ik ook niet alles mee nemen. Anders bestaat die blog alleen uit knutselen. En voor ben ik deze blog niet begonnen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *