Op zoek naar mod podge alternatief?

mod podge alternatief
Mod Podge zelf maken? Dit is het recept.
Ik heb weer een fijne recycle diy voor je bedacht. Een jaar geleden kocht ik Mod Podge Mod Podge zelf maken kan trouwens ook, ik geef je zo het recept en pas vandaag wist ik wat ik er mee kon doen: plakken!
Mod Podge: uitleg en idee├źn hobbyshop-online.nl.
De fotos verkleuren niet. Je dient echter wel veel mod podge te gebruiken bij het lijmen en het aflakken omdat fotopapier vrij dik is. Alternatief is dat je de fotos print met een laserprinter geen inkjet op normaal printpapier. Dan kun je het iets makkelijker verwerken.
mod podge alternatief Lekker Zelf Doen.
Tag Archief: mod podge alternatief. Zelf gemaakte mod-podge. 5 juli 2012. dit is mod podge. Ik kwam een hele leuke recept tegen voor zelfgemaakte mod-podge vernislijm, decoupage lijm. In de winkel kost het rond de 8 en 10 euro, maar je kan het gewoon thuis zelf maken voor niet meer dan 2 euro!
FOTOS OP HOUT AFDRUKKEN DEEL 2 A Cup of Life.
Misschien leuk alternatief voor uitvergrotingen op canvas. Ik heb het zelf niet gemaakt, maar een familielid van mij heeft het geprobeerd. Wel iets lastiger en je moet heel veel gel medium en mod podge gebruiken, maar het resultaat is ├│ntzettend leuk!
CRE / ModPodge forum.fok.nl.
Een aardig alternatief, maar niet meer dan aardig. Maar dat kan natuurlijk heel erg van de lijm afhangen die je gebruikt. nee, dsat niet, maar kom veel gelijke recepten tegen op Pinterest, vandaar. Met een banaan door het water, later. Franky boy fanmail, hatemail, lovemail, sexmail Tom. maandag 7 oktober 2013 @ 0702: 37: 5. Pipoos heeft ook n eigen merk variant. Ook niet supergoedkoop maar scheelt wel veel. En t werkt prima. dinsdag 8 oktober 2013 @ 2219: 16: 6. Heeft iemand al mod podge dimensional magic gevonden in Nederland?
DIY Zelf Modpodge Mod podge Maken Met 2 ingredienten YouTube.
FIRST IMPRESSION CREA PATCH SPARKLE EN PEARL van de Action Craftmama Modpodge Dupe Duration: 353. Craftmama 16560, views. How to Mod Podge a Picture on to Canvas Duration: 556. tierralowry 1019032, views. Make your own Mod Podge Duration: 458. BrittCraft 761667, views.
Foto op hout zelf maken Badschuim.
6 Nu mag je de mod podge of crea podge op het hout smeren. Smeer het goed in en heb wat geduld. De mod podge of crea podge geeft een mooie transparante laklaag je hebt de keuze uit mat, glanzend, kleurig etc er zijn veel soorten aan op het hout.
DIY: Maak je eigen Mod Podge Bringing Happiness.
Ik heb ergens gelezen dat je een foto eerst in moet smeren met een dunne laag vaseline. Mod podge en de inkt uit een printer zijn beide op waterbasis en dat geeft uitloop/ vlekken. Een dunne laag vaseline zou dat moeten voorkomen?

Contacteer ons

-- heeft action mod podge
-- gesso verf
-- petticoat rok maken
-- gesso primer action
-- tutu maken volwassenen
-- mod podge kopen bij action
-- mod podge alternatief
-- sjabloon voor muurschildering
-- chocolade bloemen maken