Resultaten voor heeft action mod podge

heeft action mod podge
Mod Podge? Wat is dat? Sanna de Boer.
Lege glazen pot. Ik heb een pot witte lijm gekocht goedkope witte lijm is te vinden bij de Action bijvoorbeeld. De witte lijm 100 ml heb ik een lege glazen pot gedaan en heb daar 30 ml water bij gedaan. Even goed mixen en je hebt je eigen Mod Podge.
DIY budget Zelf een foto op hout afdrukken! Mamablogger.
Is de houtlijm dan gebruikt om de foto ondersteboven op t hout te plakken en hoe lang heeft u dit laten drogen ald ik vragen mag? Ik zou dit ook graag ns proberen en heb al veel gelezen hierover, aar nog niet eerder van de houtlijm. 28 december 2016 / 0642.: Ik heb niet de houtlijm van Action gebruikt. Ik heb de home deco varnish en crea podge gebruikt van Action.
Chez-Pien creatief/DIY.
Dit is de goedkopere versie van pod modge, te koop bij de Action, ik gebruik beide varianten. Ook vind je op youtube filmpjes, hoe je zelf éénvoudig mod podge kunt maken. Het sneeuwmannetje gemaakt van een pomflesje afbeeldinghometalk.: 25-11-2015 Vandaag zag ik dit leuke sneeuwmannetje voorbij komen, gemaakt van een Pom flesje, een klant van me heeft er meerdere gemaakt zo leuk, ik wilde dit even plaatsen/delen.
Foto op hout zelf maken Badschuim.
Mod podge of crea podge te koop bij de action. Gel medium te koop bij de action onder de naam acryl vernis. Voor alternatieven: check de opmerkingen / vragen van andere lezers onderaan dit blogbericht. Daarin geef ik tips en alternatieven. Kwast te koop bij action of bouwmarkt. Spons of doekje te koop bij supermarkt, action, blokker etc. Hoe ga je te werk voor de foto op hout? 1 Knip de foto op maat van het hout. De vorm bepaal je zelf, dus maak er wat moois van: Ik koos voor een ovale vorm. 2 Als je hiermee klaar bent smeer je het met de kwast in met gel medium. Zorg er wel voor dat het hout al glad is geschuurd! Dat is je succes van je resultaat, dus besteed hier zorg aan. 3 Leg hierna de foto op het hout. Je legt de gekleurde kant op het hout, dus zo: Zorg ervoor dat het papier glad op het hout zit. Druk of wrijf het desnoods goed na. Zo weet je zeker dat de foto overal op het hout zal komen. 4 Laat het een nachtje drogen. De inkt moet namelijk in het hout trekken en dat heeft tijd nodig.
Action: crea podge daarna vernis Action: gewone lijm, daarna 3x aflakken met parketlak Love Action en Xenos Pinterest Creatief, Knutselen en Met. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volg
Action: crea podge daarna vernis Action: gewone lijm, daarna 3x aflakken met parketlak. Knutselideeën Doe Het Zelfideeën Hobby's' Doe Het Zelf Projecten Busjes Doe Het Zelf Geschenken Gelmedium Foto Overdracht Recyclen Benodigdheden om een foto op hout te maken Meer tips en tricks: http//www.jouwwoonidee.nl/foto-op-hout/.: Water Gipsen Mallen Decoupage Gips Bricolage Werkjes Zelfgemaakt Creatieve Ideeën Feiten Smotzy: Zoekresultaten voor Mod podge.
FIRST IMPRESSION CREA PATCH SPARKLE EN PEARL van de Action Craftmama Modpodge Dupe YouTube.
ShowHome.nl 48271, views. Mod Podge Photo Transfer Duration: 617. CherylAnn Robinson 322320, views. Slijm succes recept 6 Tips om goed slijm te maken Duration: 1248. Eveline Maureen 1220820, views. Vlog 1 DIY Home Jouw foto op hout Duration: 415. Evi van der Graaf 17239, views. SHOPLOG KNUTSELSPULLEN ACTION 12/05/15 Duration: 437.
Wat is Mod Podge? Duidelijk uiitleg wat het is en wat je er mee kan.
Maar ook kinder fashion, reviews. recepten, tips en alles wat met feestjes te maken heeft. Kortom een gezellige blog. Veel lees plezier, xxx Melanie. Wat is Gesso? Beste zoutdeeg recept. Wat is Mod podge? Wat vind ik van de Chalk paint van de Action?

Contacteer ons

-- heeft action mod podge
-- gesso verf
-- petticoat rok maken
-- gesso primer action
-- tutu maken volwassenen
-- mod podge kopen bij action
-- mod podge alternatief
-- sjabloon voor muurschildering
-- chocolade bloemen maken